Obțineți o consultație gratuită

Vă vom contacta în decurs de 20 de minute

Vă vom ajuta să vindeți proprietatea mai rapid și mai profitabil

Obțineți profit maxim din vânzarea proprietății dvs. cu Hometer. Vom pregăti apartamentul sau casa pentru vânzare, vom realiza fotografii de calitate, videoclipuri și vizualizări 3D pentru a atrage cumpărători.

Asistență juridică în vânzarea de proprietăți - un serviciu care protejează drepturile vânzătorului și ale cumpărătorului în toate etapele tranzacției, asigurând legalitatea și siguranța.

Plasarea anunțului de vânzare a proprietății pe site-ul Hometer.md este importantă pentru a extinde acoperirea potențialilor cumpărători și pentru a crește șansele de succes în vânzare.

Hometer Service — Nu vă pierdeți timpul sunând, o vom face noi pentru dvs.
Promovarea pe rețelele sociale — Vom crea materialele necesare și vom plasa publicitate eficientă, care va ajuta la încheierea unei tranzacții avantajoase. 
Decorarea — Designerul de interior va alege decorul necesar și va pregăti corect spațiul pentru vânzare.

*Proprietățile care folosesc serviciile Hometer, potrivit statisticilor, se vând cu 12% mai avantajos și cu 34% mai repede.

De ce noi?

Fără comisioane

Pentru proprietari

Vindem mai rapid

În 7 zile

Fără comisioane

Pentru proprietari

Vindem mai rapid

În 7 zile

Exemple de proprietăți pe Instagram:

Urmați rețelele sociale Hometer pentru a primi sfaturi utile și recomandări cu privire la modul de fotografiere și poziționare a proprietății dumneavoastră pe piața imobiliară. Acest lucru vă va ajuta să vindeți sau să închiriați proprietatea dumneavoastră mai rapid și la un preț mai avantajos.

Toate rețelele sociale:

Cum arată procesul?

Fotografii profesionale și video

Fotografiile de calitate sunt unul dintre cele mai importante elemente ale unei vânzări de succes a proprietății.

Să aruncăm o privire la câteva date statistice care susțin această afirmație:

— Conform unui studiu Redfin, fotografiile de calitate pot crește șansele de a vinde o casă cu 32%.

— Potrivit Zillow, vânzătorii care folosesc fotografii profesionale obțin cu 47% mai multe vizualizări ale anunțurilor.

— Compania VHT Studios susține că proprietățile vândute cu ajutorul fotografiilor profesionale se vând cu 50% mai repede și la un preț cu 39% mai mare.

Conform cercetărilor Redfin, proprietățile vândute cu fotografii profesionale au mai multe șanse să fie vândute în primele două săptămâni de la începerea vânzării, decât proprietățile vândute cu fotografii obișnuite.

Aceste date statistice subliniază importanța fotografiilor de calitate în vânzarea proprietăților imobiliare. Fotografiile bune atrag mai multă atenție din partea cumpărătorilor, cresc interesul pentru proprietate și măresc șansele unei vânzări de succes. Dacă doriți să vindeți proprietatea dumneavoastră mai repede și la un preț mai avantajos, nu economisiți la fotografiile de calitate, deoarece acestea pot fi factorul-cheie care vă poate ajuta să obțineți rezultatele dorite.

Vizualizarea MatterPort

Matterport — este o tehnologie de vizualizare 3D care permite crearea unei copii digitale exacte a proprietății cu ajutorul unei camere speciale și a unui software.

Această vizualizare permite potențialilor cumpărători să vizualizeze proprietatea online sub forma unui tur 3D, să interacționeze cu ea și să simtă spațiul ca și cum ar fi în interiorul lui.

Vizualizarea proprietății în Matterport este importantă deoarece:

— Crește interesul cumpărătorilor — vizualizarea le permite clienților să își imagineze proprietatea mai bine, aceștia pot evalua dimensiunile, amplasarea și să descopere avantajele neobișnuite.

— Economisește timpul — clienții pot vizualiza proprietatea online și decide dacă merită să o vizualizeze fizic, economisind timp atât pentru ei, cât și pentru dumneavoastră, vânzătorul.

— Crește nivelul vânzărilor - vizualizarea unică în 3D ajută la transformarea proprietății dvs. într-o ofertă mai atractivă, să iasă în evidență în comparație cu alte oferte și să atragă mai mulți clienți, ceea ce mărește șansele unei vânzări de succes.

În general, vizualizarea proprietăților în Matterport este o unealtă puternică care ajută vânzătorii să vândă proprietățile mai rapid și mai eficient, iar cumpărătorii să înțeleagă mai bine ce cumpără.

Exemplu

Apartament în Centru
str. Alessandro Bernardazzi

Bernardazzi Residen

Asistență juridică

Asistența juridică în vânzarea sau achiziționarea unei proprietăți este un element esențial, deoarece aspectele legale sunt o parte importantă a tranzacției. Nerespectarea cerințelor legale poate duce la consecințe și restricții grave în viitor, care pot deveni un obstacol pentru vânzarea sau cumpărarea proprietății.

Conform cercetării National Association of Realtors, peste 30% dintre cumpărători și vânzători de proprietăți au întâmpinat probleme juridice la efectuarea tranzacțiilor. Acest lucru poate fi legat de documentele completate incorect, de absența autorizațiilor corespunzătoare pentru construcții sau reparații, de încălcarea drepturilor proprietarilor anteriori, etc.

Avocații calificați specializați în tranzacții imobiliare vă vor ajuta să faceți totul corect și în siguranță. Aceștia vor monitoriza toate etapele tranzacției, vor verifica documentele pentru a se conforma cerințelor legale, vor oferi consultanță juridică necesară și vor ajuta la soluționarea posibilelor conflicte dintre părți.

Prin urmare, dacă doriți să vă asigurați un final de tranzacție de succes și să evitați posibile probleme legale în viitor, nu economisiți la asistența juridică. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să vindeți sau să cumpărați proprietatea, ci vă va asigura și siguranța în tranzacțiile viitoare.

În Moldova, la vânzarea sau achiziționarea unei proprietăți, este necesar să se respecte o serie de cerințe legale și să se completeze documentele necesare. Lista documentelor poate varia în funcție de tipul proprietății și condițiile tranzacției, dar în general include următoarele:

Contractul de vânzare-cumpărare a proprietății — acesta este documentul principal care este încheiat între vânzător și cumpărător și stabilește condițiile tranzacției.

Certificatul de drept de proprietate — este un document oficial care confirmă dreptul de proprietate asupra proprietății.

Pașaportul cadastral — este un document care conține informații despre caracteristicile și parametrii proprietății, locația și statutul juridic.

Pașaportul tehnic pentru proprietate — este un document care conține informații despre comunicațiile inginerilor, normele sanitare și igienice și conformitatea cu standardele sanitare și igienice.

Documentele care confirmă identitatea vânzătorului și cumpărătorului — acestea pot fi pașapoarte sau alte acte de identitate.

Documente care confirmă dreptul de proprietate al vânzătorului asupra imobilului - acestea pot fi certificatul de proprietate, contractul de vânzare-cumpărare, contractul de închiriere etc.

Adeverință de la autoritățile fiscale care confirmă că vânzătorul nu are datorii fiscale taxe de plată - acest document confirmă absența datoriilor vânzătorului către stat.

Acordul soțului(iei) privind tranzacția — dacă vânzătorul sau cumpărătorul este căsătorit, trebuie să furnizeze un acord scris al soțului(iei) pentru a efectua tranzacția.

— Procura pentru agent sau reprezentant — dacă vânzătorul sau cumpărătorul angajează un agent sau un reprezentant pentru a efectua tranzacția, este necesar să furnizeze o procură pentru acesta.

Autorizația de construire (dacă este necesar) — dacă proprietatea imobiliară de vânzare este un obiect de construcție, este necesară furnizarea unei autorizații de construire.

Este important să se menționeze că o documentație incorectă sau lipsa acesteia pot duce la consecințe juridice grave, cum ar fi dispute și litigii judiciare, precum și la eșecuri în realizarea tranzacției.

Prin urmare, asistența juridică adecvată în tranzacțiile de cumpărare sau vânzare a proprietăților imobiliare din Moldova este un factor extrem de important care poate asigura securitatea și succesul tranzacției.

Potrivit statisticilor, peste 60% dintre litigiile legate de vânzarea de proprietăți imobiliare apar din cauza erorilor în documentarea tranzacțiilor. Prin urmare, asistența juridică de calitate poate ajuta la prevenirea situațiilor neplăcute și la minimizarea riscurilor asociate cu vânzarea sau cumpărarea de proprietăți imobiliare.

Plasare pe Hometer.md

Hometer.md — Serviciu online inovator care vă va ajuta să găsiți rapid și ușor să vindeți/cumpărați apartamente, case și alte proprietăți în Moldova.

Scopul nostru este de a face procesul de cumpărare și vânzare a proprietăților imobiliare cât mai convenabil, simplu și sigur pentru clienții noștri.

Lucrăm rapid și eficient pentru a vă ajuta să cumpărați sau să vindeți proprietăți imobiliare în Moldova. Site-ul nostru oferă o gamă largă de proprietăți imobiliare, de la apartamente și case până la proprietăți comerciale. Vă garantăm că serviciul nostru vă va ajuta să găsiți proprietatea ideală pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră.

Înțelegem că cumpărarea sau vânzarea proprietăților imobiliare poate fi un proces dificil și neclar, de aceea echipa noastră este întotdeauna pregătită să răspundă la toate întrebările dumneavoastră și să furnizeze informațiile necesare. Apreciem clienții noștri și ne străduim să le oferim cel mai bun serviciu posibil.

Mai aveți întrebări?

Modalitățile de maximizare a prețului de vânzare a imobilelor includ pregătirea proprietății pentru vânzare, determinarea corectă a prețului, strategia de marketing eficientă, colaborarea cu un agent imobiliar experimentat și furnizarea de facilități și servicii suplimentare pentru a atrage potențiali cumpărători.

În cazul vânzării sau achiziționării unei proprietăți imobiliare în Moldova, este necesar să se respecte anumite cerințe legale și să se înregistreze documentele necesare. Lista documentelor poate varia în funcție de tipul proprietății și a condițiilor tranzacției, dar în general, lista de documente include următoarele.

Proprietarul imobilului care vinde casa prin intermediul unei agenții imobiliare joacă un rol important în procesul de vânzare. Proprietarul imobilului furnizează informații despre proprietate, stabilește prețul de vânzare și ia decizii cu privire la ofertele de la potențiali cumpărători. De asemenea, de obicei semnează documentele la finalul tranzacției, inclusiv contractul de vânzare-cumpărare. Proprietarul imobilului poate juca, de asemenea, un rol important în atragerea potențialilor cumpărători, furnizând agenției acces la casa sa pentru a face prezentări și a oferi informații pentru anunțuri și publicitate.

Realizați fotografii atractive ale proprietății.
Indicați caracteristicile și avantajele cheie ale proprietății.
Scrieți o descriere scurtă, dar informativă a proprietății.
Stabiliți un preț de vânzare adecvat, bazat pe prețurile de piață.
Plasați anunțul pe platformele populare și în rețelele sociale.

Sau apelați la noi și vom face totul pentru dumneavoastră.

Пакеты услуг

Мы можем скомбинировать пакет специально для вас, добавив нужные услуги.

Basic

4 €/м²

Услуги

Опционально: декор-оформление

Classic

3%

Услуги

Опционально: декор-оформление

Pro

3% + 10 €/м²

Услуги

Опционально: декор-оформление

Vă pregătim proprietatea și vă ajutăm să o vindeți mai bine"

Numărul nostru de telefon: +373 612 22 221, e-mail:
contact@hometer.md

Program de lucru: Luni-Sâmbătă, de la 9:00 la 18:00

Adresa noastră:
Mihai Viteazul 4, Chișinău, Moldova

Serviciu online inovator, care vă va ajuta să găsiți și să vindeți/cumpărați proprietăți rapid și ușor.

Pentru clienți

FAQ

Abonează-te

2023 © Created by Hometer

All rights Reserved

Made with

Lăsați o cerere

Vă vom contacta și vă vom consulta în cel mai scurt timp posibil!